SIDSTE NYT FRA
Oksespidsbryst med peberrodsauce
14. september 2018 af Anders Buus Poulsen
Til 4 personer.
Ca. 1,2-1,5kg spidsbryst
Frisk peberrod
Sukker
Eddike
Korender (små rosiner fra Grækenland)
1/4 l. fløde
Læg kødet i en gryde med koldt vand og bring det langsomt i kog. Husk at skumme urenheder omhyggeligt fra. Kødet koges ved svag varme i ca. 2½ time. Mærk på kødet efter 2 timer. Når kødet er mørt tages det op og lægges under et klæde. Si suppen og bring det i kog. Lad det koge lidt ind kom frisk revet peberrod i (start med en lille smule) og smag til senere. Kom fløde, sukker og eddike i og jævn saucen. Smag til efter hvor stærk I ønsker den. Severes med aspargeskartofler og frisk revet peberrod.
Velbekomme!