Julefrokost

Nytårsmenu

Julefrokost

00 A. MORTENS AFTENS MENU

Pr. pers.

MORTENS AFTENS MENU

 

Kan bestilles til fredag 7/11

lørdag 8/11 og mandag 10/11

 

Vi har lavet en hel Mortens aftens menu klar til jer, så alle har tid til at får

dejlig andesteg.

 

Ande steg

Hvide og brune kartofler

Hjemmelavet Rødkål

Dejlig ande sauce.

 

Fra 2 personer.

 

Mulighed for tilkøb af dessert

 

Hjemmelavet Ris ala mande

med kirsebærsauce

 

Pr. kuvert 35,-

 

Demo foto

Prisfra135kr.

Læs mere i

00 JULETAPAS

Pr. Pers.

-Hjemmelavet varmrøget færøsk laks

med wasabicreme.

-Hjemmelavet bøgerøget andebryst

med rosenpeber og Gistrup honning,

med orange/dild-creme

-Hjemmelavet jule-salsiccia med

timian og appelsin, og Chipotlecreme

-Nystegt juleporchetta med

æble-/løgkompot..

-Hjemmelavet grov nordisk bukkehorn salami med løvstikke og bukkehornsfrø

-Hjemmelavet Angus Bresaola

lavet som carpaccio med rucola,

balsamicocreme, og parmesan.

-Hjemmelavet salumi trøffelpate

(finthakket lufttørret skinke rørt

med trøffelolie).

-Hjemmelavet pesto, hjemmelavet oliventappenade.

-Blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampetapasmix,

marineret hvidløg, artiskokker,

stegte løg i balsamico og

semi dry blommetomater.

-Hjemmelavet Focaccia brød.

Hjemmelavet jule tiramisu med amarenakirsebær

ELLER

hjemmelavet ris a la mande med kirsebær sauce.

 

Fra 2 personer

 

DEMO FOTO

 

Pris195kr.

Læs mere i

02. Julebord 2

Min. 10 kuverter

Pris kr.185,- pr. kuvert

Pris185kr.

Læs mere i

04. Slagterens favorit julefrokost

Min. 10 kuverter

Pris kr. 195,- pr. kuvert

Pris199kr.

Læs mere i

06. Sammensæt selv din julefrokost

Min. 10 kuverter

Priserne er beregnet pr. kuvert

Prisfra20kr.til65kr.

Læs mere i

JULEBORD 1

Minimum 10 kuverter

Pris169kr.

Læs mere i

Slagterens julebuffet

Min. 10 kuverter

Pris kr. 199,- pr. kuvert

Pris199kr.

Læs mere i

Nytårsmenu

00 B. NYTÅRS TAPAS MENU

Pr. pers.

NYTÅRS TAPAS MENU

 

Hjemmelavet Skalstegt Rosso Tunfilet med brændt hvidløgs aioli

Hjemmelavede Black Angus Grillet Ribeye med estragon creme

Hjemmelavet Vitello Tonnato - (Kalvefilet med tuncreme)

Hjemmelavet Lufttørret Chianti-skinke med grillet artiskokker

Hjemmelavet Danmarks bedste Fennikel salami.

Hjemmelavet Coppa med balsamicocreme, rucola og parmesan

Hjemmelavet Salumi trøffelpate (finthakket lufttørret skinke rørt med trøffelolie).
Hjemmelavet pesto, hjemmelavet oliventappenade
Blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampetapasmix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico

og semi dry blommetomater
Hjemmelavet Focaccia brød (skal bages 12 min. ved 200c)

Hjemmelavet Tiramisu

 

Fra 2 personer

 

Demo foto

Pris199kr.

Læs mere i

00 C NYTÅRSMENU 2025

Slagteren og Kokken har igen i år sammensat nogle fantastiske nytårsmenuer til dig og dine gæster.
Vi har forberedt det meste, så tilberedning bliver let og menuen delikat.
Velbekomme.


Sammensæt selv din menu for kun 349 kr. pr. person. Min. 6 kuverter.
Din bestilling skal afhentes den 31/12 mellem kl. 12.00 og 13.00.

Pris349kr.

Læs mere i